dit is ons verhaal

Over

Fine Veere

Zeeland kan niet zonder een goed en verrassend visrestaurant. Daarom is in 2020 restaurant Fine Veere gestart. Vis is onze passie. Daar maken we graag mooie gerechten mee. En dat doet dit team met veel passie, plezier en liefde.

Waar wij gelukkig van worden? Jou laten genieten van al het moois en lekkers dat Zeeland te bieden heeft. En de unieke locatie, gelegen aan het Veerse Meer, krijg je cadeau!

Fan van Zeeuwse producten en … vis natuurlijk

De ligging, direct aan het Veerse Meer is ideaal. Je kan wandelend, fietsend, met de auto en met de boot naar Fine Veere. De aanlegsteiger is letterlijk voor de deur!

Wij zijn enorm fan van vis en schaal- en schelpdieren. Het werken met Zeeuwse producten maakt elke dag tot een feest. En die smaaksensaties willen we graag met jou delen.

 

Features

Wat wij jou te bieden hebben

Honden zijn toegestaan!

Ook honden zijn bij ons van harte welkom. Als u dit aangeeft bij de reservering, proberen we een rustig tafeltje uit te zoeken. 

Verse ingredienten uit Zeeland

Waarom van ver halen als je ook van alles lekker in de provincie hebt. Er komt een heleboel vers en lekkers uit de Zeeuwse wateren en land. 

Een mooie wijnkaart

Een mooie fles wijn kan niet ontbreken! Advies nodig bij het kiezen van een wijn? Vraag het ons gerust en we kijken met alle plezier mee.