dit is ons verhaal

Over

Fine Veere

Zeeland kan niet zonder een goed en verrassend visrestaurant. Daarom is in 2020 restaurant Fine Veere gestart. Vis is onze passie. Daar maken we graag mooie gerechten mee. En dat doet dit team met veel passie, plezier en liefde.

Waar wij gelukkig van worden? Jou laten genieten van al het moois en lekkers dat Zeeland te bieden heeft. En de unieke locatie, gelegen aan het Veerse Meer, krijg je cadeau!

Fan van Zeeuwse producten en … vis natuurlijk

De ligging, direct aan het Veerse Meer is ideaal. Je kan wandelend, fietsend, met de auto en met de boot naar Fine Veere. De aanlegsteiger is letterlijk voor de deur!

Wij zijn enorm fan van vis en schaal- en schelpdieren. Het werken met Zeeuwse producten maakt elke dag tot een feest. En die smaaksensaties willen we graag met jou delen.

 

Dit is Fine Veere

Maxim is een jonge ondernemer en heeft al veel ervaring opgedaan.

jaar ervaring

restaurants

gerechten

zitplaatsen

Features

Wat wij jou te bieden hebben

Dagelijks verrassende gerechten

Zo nu en dan hebben we een spontaan proeverijtje. Dan zijn we benieuwd wat jij er van vindt. Het kan zomaar op de kaart komen!

Verse ingredienten uit Zeeland

Waarom van ver halen als je een heleboel lekker ook in de provincie hebt. Er komt een heleboel vers en lekkers uit de Zeeuwse wateren en land. Daar gaan we dagelijks mee aan de slag!

Verrassende smaken

Smaken combineren om tot iets nieuws te komen. Daar houden wij van. Ook van jou te verrassen; een sensatie op je tong!

Creatieve chefkok

Eerlijk? Soms moeten we onze chefkok Maxim een beetje afremmen in zijn enthousiasme. Maar creatief dat hij is met vis en vlees! Kom het meemaken. Je krijgt er geen spijt van.

Moderne keuken

Onze keuken is van alle gemakken voorzien. Elk gerecht komt daardoor optimaal bij jou op tafel.

Unieke koffie

En hoe! We branden onze bonen zelf. Met een unieke smaak. Probeer het maar eens.

reviews

Zo beoordelen onze gasten Fine Veere