dit is ons verhaal

Over Fine Veere

Zeeland kan niet zonder een goed en verrassend visrestaurant. Daarom zijn wij (Maxim & Lorette, Zeeuwen in hart en nieren) in 2020 begonnen met onze brasserie Fine Veere. Vis is onze passie. Daar maken we graag mooie gerechten mee. En dat doen we met veel passie, plezier en liefde.

Waar wij gelukkig van worden? Jou laten genieten van al het moois en lekkers dat Zeeland te bieden heeft. En de unieke locatie, gelegen aan het Veerse Meer, krijg je van ons cadeau!

Onze droom

In alle bescheidenheid mogen wij wel zeggen dat we beiden veel ervaring in de horeca hebben. Zo hebben we elkaar ook leren kennen. De vonk sloeg direct over. In de liefde maar ook in het werk. Samen zijn we in 2014 aan de slag gegaan bij Seafarm.

In 2017-2019 hebben we met veel plezier en succes restaurant Hector in Goes gerund. We hebben altijd gezegd dat, als we een eigen restaurant zouden gaan beginnen, dat dat aan het water zou moest zijn. Eind 2019 kwam het voormalig restaurant Brasserie Oostdok op ons pad … we waren direct verkocht.

Fan van Zeeuwse producten en … vis natuurlijk

De ligging, direct aan het Veerse Meer is ideaal. Je kan wandelend, fietsend, met de auto en met de boot naar Fine Veere. De aanlegsteiger is letterlijk voor de deur!

Wij zijn enorm fan van vis en schaal- en schelpdieren. Het werken met Zeeuwse producten maakt elke dag tot een feest. En die smaaksensaties willen we graag met jou delen.

 

wapenfeiten

Dit is Fine Veere

Lorette en Maxim zijn jonge ondernemers, maar hebben al veel ervaring opgedaan.

jaar ervaring

restaurants

gerechten

zitplaatsen

Features

Wat wij jou te bieden hebben

Dagelijks verrassende gerechten

Zo nu en dan hebben we een spontaan proeverijtje. Dan zijn we benieuwd wat jij er van vindt. Het kan zomaar op de kaart komen!

Verse ingredienten uit Zeeland

Waarom van ver halen als je een heleboel lekker ook in de provincie hebt. Er komt een heleboel vers en lekkers uit de Zeeuwse wateren en land. Daar gaan we dagelijks mee aan de slag!

Verrassende smaken

Smaken combineren om tot iets nieuws te komen. Daar houden wij van. Ook van jou te verrassen; een sensatie op je tong!

Creatieve chefkok

Eerlijk? Soms moeten we onze chefkok Maxim een beetje afremmen in zijn enthousiasme. Maar creatief dat hij is met vis en vlees! Kom het meemaken. Je krijgt er geen spijt van.

Moderne keuken

Unieke koffie

En hoe! We branden onze bonen zelf. Met een unieke smaak. Probeer het maar eens. 

0
Bestelling