Net als ongeveer elke andere horecazaak zijn ook wij op zoek naar versterking van ons team! 🙂 Zoek jij een toffe (bij)baan? Lees dan snel even verder, we hebben namelijk verschillende vacatures open staan! 

In de bediening

Draai jij je hand niet om voor een dienblad vol met drankjes, maak je er je persoonlijke #lifegoal van om het al onze gasten naar de zin te maken én wil je makkelijk aan de 10.000 stappen per dag komen? Solliciteer dan als medewerker bediening! Nog niet zoveel ervaring? Geen probleem, we helpen je natuurlijk graag op weg zodat jij binnen no time je weg tussen onze terrastafels weet te vinden. 

Welkom in ons keukenteam

Ben je beter in borden opmaken dan uitserveren, zijn jouw kook skills on point en ben je een beetje stressbestendig? Dan pas je perfect in ons keukenteam! En als je niet zo’n keukenprins(es) bent is de spoelkeuken misschien meer jouw domein. 

Frisse duik is inclusief

We werken met een jong en mega gezellig team en sluiten de werkdag graag gezamenlijk af met een borrel (of twee). ’s Zomers nemen we tijdens warme dagen zo nu en dan een verfrissende duik in het Veerse Meer, waar onze brasserie aan gelegen is. Naast hard werken is er dus ook genoeg tijd voor gezelligheid! 

Goed salaris én vrije dagen

Uiteraard zorgen wij voor een goed salaris, voldoende vrije dagen en reiskostenvergoeding. Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of dat je alleen beschikbaar bent in de weekenden en vakanties, we hebben plek voor jou in ons FINE team. Solliciteer vandaag nog door contact op te nemen met Iza via 06 40015333 of vul onderstaand formulier in.