Algemene voorwaarden

 

Naam Eenmanszaak: Maxim Leenpoel

Adres: Polredijk 19, 4351RT Veere

Telefoonnummer: 0118 855848

E-mailadres: info@fineveere.nl

K.v.K. nummer: 86708686 Naam restaurant: Fine Veere

Website: www.fineveere.nl

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op online bestellingen voor vis- en vleesgerechten die worden geplaatst bij Fine Veere. Door het plaatsen van een bestelling op onze website, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden. We raden u aan om deze voorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat u een bestelling plaatst.

 1. Bestellingen:
 • Door een bestelling te plaatsen, verklaart u dat u 18 jaar of ouder bent.
 • U bent verantwoordelijk voor het verstrekken van accurate en volledige informatie bij het plaatsen van uw bestelling, inclusief uw contactgegevens, afleveradres en betalingsgegevens.
 1. Prijzen en Betalingen:
 • Alle prijzen op onze website zijn vermeld in euro’s en inclusief btw, tenzij anders vermeld.
 • Betalingen voor online bestellingen worden verwerkt via onze payment provider Mollie. U kunt gebruikmaken van verschillende betaalmethoden die door Mollie worden ondersteund.
 • Fine Veere behoudt zich het recht voor om prijzen op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. De prijs die wordt weergegeven op het moment van het plaatsen van uw bestelling is de definitieve prijs die u betaalt.
 1. Levering:
 • Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te bezorgen op de door u gekozen datum en tijd.
 • De bezorging van uw bestelling wordt verzorgd door onze bezorgpartner. Wij streven ernaar om uw bestelling op tijd en in goede staat af te leveren, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen of schade die tijdens het bezorgproces kunnen optreden.
 1. Annuleringen en Wijzigingen:
 • Annuleringen of wijzigingen van uw bestelling kunnen tot een bepaald tijdstip voor de geplande bezorging worden geaccepteerd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op via het verstrekte telefoonnummer of e-mailadres.
 • Houd er rekening mee dat annuleringen of wijzigingen mogelijk niet kunnen worden verwerkt als uw bestelling al in behandeling is genomen of onderweg is.
 1. Klachten en Geschillen:
 • In geval van klachten over uw bestelling, neemt u zo snel mogelijk contact met ons op via het verstrekte telefoonnummer of e-mailadres. We zullen ons best doen om uw klacht naar tevredenheid op te lossen.
 • Eventuele geschillen die voortvloeien uit uw bestelling of het gebruik van onze website zullen worden beheerst door de wetten van Nederland. De bevoegde rechtbanken van Nederland zullen exclusieve jurisdictie hebben over dergelijke geschillen.

Let op: Deze Algemene Voorwaarden zijn specifiek voor online bestellingen van vis- en vleesgerechten bij Fine Veere en kunnen verschillen van de voorwaarden die van toepassing zijn op andere producten of diensten die wij aanbieden.

Laatst bijgewerkt: 05-06-2023