Terugbetaal- en Retourneringsbeleid

 

Naam Eenmanszaak: Maxim Leenpoel

Adres: Polredijk 19, 4351RT Veere

Telefoonnummer: 0118 855848

E-mailadres: info@fineveere.nl

K.v.K. nummer: 86708686

Naam restaurant: Fine Veere

Website: www.fineveere.nl

Dit terugbetaal- en retourneringsbeleid is van toepassing op online bestellingen voor vis- en vleesgerechten die worden geplaatst bij Fine Veere. Wij streven ernaar om onze klanten tevreden te stellen en een uitstekende klantenservice te bieden. Lees daarom dit beleid zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

Terugbetalingen:

  1. In geval van een onjuiste bestelling of een fout in de bezorging, zullen wij ons best doen om het probleem op te lossen. Neem binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling contact op met ons team via het telefoonnummer of e-mailadres vermeld bovenaan deze pagina. We zullen uw zaak grondig onderzoeken en een passende oplossing vinden, zoals een vervangende bestelling of terugbetaling.
  2. Als u niet tevreden bent met de kwaliteit van het ontvangen voedsel, neem dan ook binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op. We vragen u vriendelijk om foto’s te maken van het onjuiste of beschadigde voedsel en deze naar ons op te sturen als onderdeel van uw klacht. Op basis van de ontvangen informatie zullen we de situatie beoordelen en een passende oplossing bieden, zoals een terugbetaling of een tegoedbon voor toekomstige bestellingen.
  3. Voor bestellingen die via de website zijn geplaatst en verwerkt via de payment provider Mollie, worden eventuele terugbetalingen verwerkt volgens de geldende procedures van Mollie. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat het bedrag op uw rekening wordt teruggestort, afhankelijk van de verwerkingstijd van uw bank.

Retourneringen:

  1. Gezien de aard van onze producten (verse vis- en vleesgerechten) accepteren we geen retourneringen van bestellingen. Dit is in overeenstemming met de hygiëne- en voedselveiligheidsvoorschriften.
  2. Als u echter problemen ondervindt met uw bestelling, zoals ontbrekende items of beschadigde verpakkingen, neem dan binnen 24 uur contact met ons op. We zullen uw situatie zorgvuldig onderzoeken en gepaste maatregelen nemen om het probleem op te lossen.

Neem voor vragen, opmerkingen of klachten over terugbetalingen en retourneringen contact op met ons team via het bovengenoemde telefoonnummer of e-mailadres. Wij streven ernaar om eventuele problemen snel en naar tevredenheid op te lossen.

Let op: Dit beleid is specifiek voor online bestellingen van vis- en vleesgerechten bij Fine Veere en kan afwijken van het beleid voor andere producten of diensten die wij aanbieden.

Laatst bijgewerkt: 05-06-2023