Leverings- en Bezorgbeleid

Naam Eenmanszaak: Maxim Leenpoel

Adres: Polredijk 19, 4351RT Veere Telefoonnummer: 0118 855848

E-mailadres: info@fineveere.nl

K.v.K. nummer: 86708686

Naam restaurant: Fine Veere

Website: www.fineveere.nl

Dit Leverings- en Bezorgbeleid beschrijft de procedures en voorwaarden met betrekking tot de levering en bezorging van online bestellingen voor vis- en vleesgerechten bij Fine Veere. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

 1. Bezorggebied:
 • We bieden bezorging aan binnen een bepaald gebied, dat wordt bepaald door onze bezorgcapaciteit. Controleer of uw bezorgadres binnen ons bezorggebied valt voordat u een bestelling plaatst. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren die buiten ons bezorggebied vallen.
 1. Bestelproces:
 • Plaats uw bestelling op onze website www.fineveere.nl. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en volledige informatie verstrekt, inclusief uw contactgegevens en bezorgadres.
 • Kies de gewenste bezorgdatum en tijd uit de beschikbare opties.
 1. Bezorging:
 • We streven ernaar om uw bestelling op de gekozen bezorgdatum en binnen het gekozen tijdvak te leveren. Houd er rekening mee dat bezorgtijden kunnen variëren afhankelijk van de bezorglocatie, verkeersomstandigheden en andere onvoorziene omstandigheden.
 • Onze bezorgpartner zal uw bestelling bij u afleveren. We doen ons uiterste best om uw bestelling op tijd en in goede staat te bezorgen.
 1. Bezorgkosten:
 • Er kunnen bezorgkosten van toepassing zijn op uw bestelling. Deze kosten worden duidelijk vermeld tijdens het bestelproces.
 1. Ontvangst van de Bestelling:
 • Zorg ervoor dat u beschikbaar bent op het opgegeven bezorgadres om de bestelling in ontvangst te nemen.
 • Controleer de inhoud van uw bestelling zorgvuldig bij ontvangst. Mocht er iets ontbreken of beschadigd zijn, neem dan onmiddellijk contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen.
 1. Annuleringen en Wijzigingen:
 • Annuleringen of wijzigingen van uw bestelling kunnen tot een bepaald tijdstip voor de geplande bezorging worden geaccepteerd. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op via het verstrekte telefoonnummer of e-mailadres. Houd er rekening mee dat annuleringen of wijzigingen mogelijk niet kunnen worden verwerkt als uw bestelling al in behandeling is genomen of onderweg is.
 1. Aansprakelijkheid:
 • We zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen, fouten of schade die tijdens het bezorgproces optreden, tenzij deze direct te wijten zijn aan grove nalatigheid of opzettelijk wangedrag van onze kant.

Neem bij vragen of opmerkingen over ons Leverings- en Bezorgbeleid contact met ons op via de verstrekte contactgegevens.

Let op: Dit Leverings- en Bezorgbeleid is specifiek voor online bestellingen van vis- en vleesgerechten bij Fine Veere en kan verschillen van het beleid dat van toepassing is op andere producten of diensten die wij aanbieden.

Laatst bijgewerkt: 05-06-2023